Welkom op de Website van Lisa Joy de Wilde

Home

Pagina's van kinderen met Spina Bifida

Aran

 

Webpagina gaat over een jongentje wat verder leeft met spina bifida en hydrocephalus.
je zult op deze pagina een verhaal vinden over de bevalling in het ziekenhuis hoe alles thuis nu moet en diverse foto's zijn te bewonderen, ook staan er diverse links naar binnen en buitenland met soort gelijke onderwerpen.

Anniek

Webpagina over een meisje die geboren is met spina bifida en Hydrocephalus.
Op deze site zul je de ervaringen en belevenissen vinden van zowel moeder als dochter.

Chanelle

Chanelle is op 18 januari 2000 geboren met een spina bifida en hydrocephalus. Hier vind je het verhaal over de zwangerschap. Vanuit Chanelle wordt het verhaal over de operatie verteld. Ook vind je er informatie over spina bifida en hydrocephalus.

Xhamil

Xhamil is geboren op 24 januari 2000. Met 30 weken zwangerschap kwamen zijn ouders erachter dat hij een spina bifida heeft.

Jesse

Jesse is geboren op 17 januari 1999 met een spina bifida. Op deze site vind je o.a. een dagboek van zijn moeder en gedichtjes.

Ricardo

Ricardo is geboren met een spina bifida en meningo encephacele. Ricardo is nu 11 jaar. Hier vind je het verhaal van zowel moeder als zoon.

Bart

Bart is geboren met een spina bifida. Het gaat ontzettend goed met Bart. Een heel positief verhaal om te lezen.

Loes

Loes is op 11 januari 2001 geboren met spina bifida, hydrocephalus en klompvoetjes. Haar moeder heeft een site over haar gemaakt.

Andere Spina Bifida site's

Willemse

Donald is geboren in 1954. Hij verteld over zijn leven met spina bifida. Deze pagina geeft ouders met kindjes met spina bifida een goed beeld van hoe de toekomst kan zijn.

Vereniging voor Spina bifida en Hydrocephalus

Deze pagina is nog in ontwikkeling, maar hier zal veel informatie over spina bifida en hydrocephalus te vinden zijn.